Psykologi, Psykopati & Samhällets Indoktrinering

Samhället har under 100år upplevt en otrolig ökning i levnadsstandard och materiella tillgångar. Vi har ett överflöd som är otroligt. Hur har det påverkat oss? Vilka har tjänat på detta? Vilka har förlorat på detta och vilka har blivit offer? Hur många är medvetna och gör aktiva val i dagens samhälle?

Framförallt är det två saker som har påverkat oss.

  • Dagens ledare är en blandning av Psykopater, sociopater och narcissister. Vi styrs av dessa människor som flyter upp till toppen av ett samhälle och utövar makt som gagnar dem själva till vår nackdel.
  • Vår indoktrinering och påverkan av samhället, skolan, media, regering och annan övermakt. Vi har tappat vår självständighet och förmågan till kritiskt tänkande.
Indoktrinering

Vi är varje dag styrda av media, regeringen, skolan, militären, arbetslivet. Överallt indoktrineras vi i hur vi skall leva våra liv, vad vi skall ha på oss, hur vi skall tänka, vad vi skall göra på fritiden, vad alla andra gör, hur du skall bete dig, vad du skall vara intresserad av osv. Vi är själva en del av detta problem då vi accepterar att samhället gör detta mot oss. Vi gör det även mot varandra och uppmuntrar våra nära att bli en del av systemet och inte sticka ut. Vi har tappat förmågan till kritiskt tänkande och förmågan att se längre tillbaka i historien än vem som vann förra årets melodifestival. 

Dagens samhälle formar oss att vara en kugge i systemet. Att ta på oss skuld. Att konsumera. Att se till att andra runt omkring gör som du gör. Att ingen sticker ut. Om någon sticker ut så gör de det ofta på obetydliga sätt och dyrkas som idrottsstjärnor, popikoner, kändisar eller annat. Allt detta gör är att ta fokus från vad som egentligen sker. Vi hålls mentalt sövda av all underhållning och utbud. Vi slår ihjäl fritid framför TVn. Vi äter dålig mat som gör oss sjukt och faller för reklam om mirakelpiller. Klagar på regeringen när bidragen sinar. Skyller på arbetsgivaren om lönen är dålig. Skrattar åt andras misär. Stressar sönder våra kroppar för ett jobb, för en lön, för ett företag som du inte själv äger, för en trolig belöning i framtiden och en fin pension. Kanske. Om du har tur.

Vi värderar saker och materiella ting. Vi konsumerar oss lyckliga. Vi försummar förhållanden. Vi tappar kontakten med naturen. Vi ser andra medmänniskor som hot. Vi skall komma först på andras bekostnad.

Vi luras att vi har ett val. Blått eller rött? Med eller utan socker? Light eller 10% fett? Etanol eller Diesel? Aktier eller fonder? Robinson eller Big Brother? Thailand eller Mallorca? H&M eller Kappahl? Heineken eller Carlsberg? Kyckling eller kossa? I många fall har vi bara ett val på ytan. Resultatet av valet blir detsamma. De som styr tjänar oavsett vad du väljer. Du lever ditt liv som de vill oavsett vad du väljer i de små valen.

Utvecklingen av modern PR och Reklam för att styra massorna


Skolsystemets historia (kommer)

Psykopater

Hurt people, hurt people

Överallt runt omkring oss omges vi av psykopater. Det kan låta som ett hårt ord, men det syftar på att vi omges av människor som helt eller delvis saknar vissa spärrar, moral, medkänsla. Människor som när det kommer till kritan kan ta ett omoraliskt beslut som skadar andra för att gynna sig själva. Dessa människor har en tendens att flyta upp till toppen av samhället och hamna i positioner där de kan utöva makt. Det kan vara allt ifrån dörrvakten på lokala krogen till presidenten i USA.

När du ser sambandet och kan identifiera dessa människor genom deras egenskaper kan du också börja knyta samman händelser i världen som har påverkat miljoner människor. Kan det vara så att det inte var olyckor, omständigheter eller annat. Utan ren och skär ondska och vilja av en enskild eller en grupp människor som hade något att tjäna på detta.

Mer film och fakta: atlanteanconspiracy.com/search/label/Psychopathy

3 thoughts on “Psykologi, Psykopati & Samhällets Indoktrinering

  1. Pingback: http://www.tricor-verpackungen.de/wp-rss.php?teamsport/nike-classic-ii-sock-stutzenstrumpf-weiss-f101.html,http://www.tricor-verpackungen.de/wp-rss.php?teamsport/nike-classic-ii-sock-stutzenstrumpf-weiss-f101.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *