Solvindar, EMP, Planet-X, FEMA, Katastrof

En film som knyter ihop många olika områden: FEMAS köp av ammunition och kistor. Sprayandet av kemikalier/chemtrails i atmosfären. Planet-X/Nibiru. Osv…

Köp mat, vatten, vapen, guld & silver, sälj aktier/fonder.

9 thoughts on “Solvindar, EMP, Planet-X, FEMA, Katastrof

 1. Bodis

  När en snubbe på nätet utger sig för att ha jobbat med NASA och satelliter säger att vi är ett så kallat dubbelsolsystem. Och att den andra solen med sina nio planeter är på väg in i våra planeters banor, med alla dess biverkningar i form av polarskifte och EMP kan det vara läge att vara lite kritisk. Och ena sidan säger han att detta är känt sen 60 talet och man har byggt massiva skyddsrum i detta syfte. Men och andra sidan panikhandlar FEMA nödproviant just nu motsägelsefullt om dom vill dölja detta för att utrota 99,99% av befolkningen. För övrigt vem ska försörja denna elit? Vem ska tillverka deras lyxvaror? Sen så har amatörastronomer tillgång till bättre teleskop nu än vad forskarna hade på 60 talet. Och dels skulle någon av alla de inblandade som vet om detta vart medmänsklig och släppt mer konkreta bevis. Det finns filmer om allt från Rymdgubbar på månens baksida till Rymdgubbar mitt ibland oss man måste sålla rätt hårt i informationen på nätet.

  Vad menar du styrker detta påstående förutom att den amerikanska katastroforganisationen FEMA förbereder sig för en större katastrof, kan vara orkaner, ekonomisk kollaps, massivt solutbrott (som kommer med något hundra års mellanrum utan att vara kopplat till en andra sol), sociala oroligheter, jordbävningar eller andra mer troliga förklaringar. Man ska inte låta fantasin få löpa amok om man vill försöka få en korekt världsbild tycker jag. Man ska granska all information med ett kritiskt öga.

  Reply
  1. Petter Post author

   Ja jag vet att det är svårt med källor på nätet, men det finns många små ledtrådar överallt om att NÅGOT är i görningen. Sedan vet vi så klart inte hur omfattande det är.

   Det är ett känt faktum att vi är på väg in i ett maximum av solstormar. Det skrivs tom. i konventionell media om det nu. Som exempel: http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=6711740
   http://www.sydsvenskan.se/vetenskap/supersolstorm-kan-fa-vastvarlden-att-kollapsa/

   Sedan har vi det faktum att Chemtrails har sprayats i otroliga mängder senaste åren för att skydda elektronik mot dessa solstormar som bara blir starkare och starkare:
   http://chemtrails-sverige.blogspot.se/2013/03/chemtrails-det-giftiga-amerikanska.html
   Titta bara upp i himlen och se hur sjukt det är med vädermanipulationen!
   http://chemtrails-sverige.blogspot.se/2013/04/vadermanipulering-29-april-2013-for.html

   Sedan är det det faktum att fler och fler ser denna planet med blotta ögat som en dubbelsol.

   Men jag försöker fortfarande utröna om det är sant till 100%, vad är fejk, vad är fakta.

   Reply
 2. Bodis

  Ja nått är på gång troligtvis ser USA’s regering att ekonomin balanserar på en tunn tråd nu när vi börjar nå tillväxtens gränser. Lägg därtill på klimatförändringar så har vi en fin soppa.

  Att solen har en 11 årig aktivitetscykel som 2013 når sitt maximum är inget konstigt så har det alltid vart.

  Kondesstrimor (det du kallar chemtrails) har funnits sen jag var liten ser ingen anledning till att tro att det är nått annat. Att dom ibland bildar mönster är logiskt då flygtrafiken är omfattande. Lite satellitbilder och diagram på nätet får mig inte att tro på en mörklagd kampanj för att skydda känslig elektronik på bekostnad av miljön. Dom hade gått ut och sagt att det är för vårt bästa, aldrig att dom hade kunnat mörka en så omfattande kampanj.

  Vilka bevis finns för en dubbelsol vad menar du med det vi skulle ju se den i så fall.

  Reply
  1. Petter Post author

   Ja det är mycket som händer, ekonomi och miljö börjar sammanfalla. Som du skriver på din blog har Chris Martenson gjort ett bra case för “Peak Allt”. Det går snabbt mot slutet.

   Men det finns vissa områden som intresserar mig mer än andra. Chemtrails är ett av dem. Se dessa filmer och fundera på om det ändå inte kan vara något mer än “kondens”…
   http://peakswe.se/2013/06/ditt-livs-viktigaste-information-haarp-chemtrails-lois-lofar/

   http://peakswe.se/2013/06/chemtrails-vadermanipulation/

   Ibland överträffar verkligheten fantasin.

   http://p.twimg.com/AvJjiYzCQAAKNdS.jpg:large

   Dubbelsolen kan ses från fler och fler platser på jorden nu. Vi får se hur det utvecklar sig.

   Reply
  2. Petter Post author

   Contrail vs. Chemtrail
   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ugQjtN1T_z0

   Plötslig djurdöd? Barium?
   http://chemtrails-sverige.blogspot.se/2013/01/man-lurar-allmanheten-att.html

   Sedan kan man ju alltid ställa sig frågan varför fly skulle flyta kors och tvärs över landet på de mest konstiga orter. Flyg har noga uträknade rutter för att spara bränsle baserat på vindar och jordens krökning. Dvs, det är HÖGST osannolikt att de flyger som yra myror tvärs över himlen i jakt på ett flygfält. Dessutom på så låg höjd som man nu ser chemtrailen på…
   http://3.bp.blogspot.com/-MFBSv_GrR-Q/UObEym6SQKI/AAAAAAAABWU/04GGtztoqkE/s400/partly_cloudy_geoengineering_chemtrail_meme.jpg

   Reply
 3. Bodis

  Varför ser inte vi dubbelsolen (menar du att den är bakom vår sol?) och om den syntes från andra delar av världen skulle miljoner om inte miljarder människor se den inte bara några få. Och ang chemtrail så har jag fortfarande inte sett riktiga forskningsrapporter som stöder det plus normal logik som talar emot.

  Kommer du ihåg hur många filmer vi fick på meteoriten i Ryssland och den varade bara några sekunder i ett mycket begränsat geografiskt område. Hur många filmer och bilder skulle inte rasa in vid synen på en till sol? Däremot kan fukt på viss höjd med vissa egenskaper ge sken av en andra sol genom reflektion av ljuset men detta är inget nytt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *