Bitcoin Goes Hockey Stick

Bitcoin har senaste två dagarna vänt brant uppåt. Nu liknar grafen en hockeyklubba, dvs exponentiell ökning där vinkeln på grafen snart blir vertikal. Ett icke hållbart scenario i längden. Inget kan gå rakt upp i evighet, eller kan Bitcoin det?

bitcoin chart

2 thoughts on “Bitcoin Goes Hockey Stick

 1. Uno Hansson

  Det är väl ganska så trivialt att när något som exempelvis Bitcoin – som potentiellt har de rätta förutsättningarna för en peer to peer “världsvaluta” – verkligen uppmärksammas av medierna, så kommer den att utvecklas enligt en exponentiell tillväxt… eller?

  Reply
  1. Petter Post author

   Absolut är det så att det mediala intresset för Bitcoin ser nog precis likadant ut som grafen, dvs exponentiellt ökande. Så ditt resonemang har helt klart en poäng! Spännande att se hur det går framåt för den.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *