14 sätt till snabba cash för sysslolösa ungdomar

En upplyftande artikel som tar upp exempel på vad du som arbetslös ungdom kan göra för att tjäna lite extra pengar. Nu är nästan alla exempel relaterade till digitalt arbete med web eller content för web och reklam. Men man man tänker lite finns det nog även många exempel på områden där du kan, med liten insats göra ett bra jobb och tjäna pengar. Världen är full av möjligheter. För att vi skall kunna ta oss ur situationen vi befinner oss i nu måste fler bli DOERS. Ut och gör saker. Uppfinn, skapa, leverera unika tjänster, produkter, upplevelser. Fråga om praktikplats, skaffa erfarenhet, jobba utanför din comfort zone. Våga jobba hårt och våga satsa!

bjornfant.se/2013/01/14-satt-till-snabba-cash-for-sysslolosa-ungdomar

14 sätt till snabba cash för sysslolösa ungdomar

Jag har stört mig en del på den negativa, passificerande debatten om arbetslösa ungdomar på sistone så för att lätta på trycket kommer här 14 enkla tips för att tjäna snabba cash för ungdomar (och andra också) som alla kan klara av.

Kom ihåg att det som företag är superenkelt att be få ett mindre jobb gjort.

MER: bjornfant.se/2013/01/14-satt-till-snabba-cash-for-sysslolosa-ungdomar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *