Guld & Silver: STOP! – Hammer Time!

Silver Doctors har lagt ut en grafkavalkad över ädelmetallerna och diverse relaterade index. Det ser onekligen ut som om vi har bottnat och allt pekar på att det kommer att vända uppåt härifrån. Förutom dollarn då som fortsätter enligt sin huvudskuldra som bland annat Scoris också uppmärksammat.

Viktigt att inte glömma är dock att om det sker en kris i världen så kan priserna reversera över en natt. Eller skjuta i höjden. Eftersom jag även mer och mer fått upp ögonen för Freegold så måste jag lägga in en rekommendation att köpa fysiskt guld om du nu inte ännu har gjort det. Silver räcker inte. Silver kan prestera bra, men hur marknaden ser ut i grunden, den JÄTTESTORA bilden, är mer positiv för guld som Store Of Value par excellence.

silverdoctors.com/gold-silver-hammer-time/

silverdoctors.com/gold-silver-hammer-time/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *