Fed Köper För 85 BUSD I Månaden

Ja det visade sig vara rätt att The FED går in och köper för totalt 85 bn USD i månaden nu. Det blev alltså full pott i pengatryckeriet. Utan en bortre gräns och magnitud. Trots detta så säljer marknaderna av och guld och silver trycks ner lite. Redan inprisat.

Som många andra skriver runt om nu så verkar det som om QE inte längre biter på marknaderna. Som en drogmissbrukare tvingas de hela tiden höja mängden för att ha en effekt. Motståndskraften ökar och stimulans är det nya normala.

Läs mer detaljerat vad Turd på TF Metals Report skriver om det hela:
tfmetalsreport.com/blog/4373/bernank-giveth

Samt svenska bloggare:
marketsbyscoris.com/2012/12/qe4-ar-har.html
cornucopia.cornubot.se/2012/12/qe4-fed-koper-obligationer-for-85.html
intressantanyheter.blog.se/out-of-ammo-zerohedge/

2 thoughts on “Fed Köper För 85 BUSD I Månaden

 1. Anonym

  Shit, det känns som att det händer saker just nu… Riksbanken tar in 100 miljarder i utländsk valuta för att förhindra interbank-katastrof, SEB inför amorteringskrav, Fed utlyser QE4 som inte har någon som helst påverkan…

  Reply
  1. Petter Post author

   Ja om man ser till signalerna så blinkar (dagens underdrift) de rött nu! Men, man skall komma ihåg att detta kan dröja ett tag även om det ser mörkt ut nu, eller så kan det hända i morgon. Det är så svårt att säga.

   Mitt råd är som vanligt att köp lite guld och silver, bunkra lite mat och vattenreningsförmåga. Njut av julen 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *