Sons Of Liberty Academy – Vakna Upp

Chris Duane från Dont Tread On Me har lagt ut sitt enorma projekt Sons of Liberty Academy på YouTube. Tidigare fanns den bara tillgänglig på hemsidan sonsoflibertyacademy.com.

Här har Chris lagt ner flera år av forskning på vår värld, vårt samhälle och våra ledare. Varför ser samhälllet ut som det gör? Vilka mekanismer ligger bakom det som sker framför våra ögon? Hur kommer framtiden att ser ut? Chris tar även upp grundläggande psykologi och vår enorma PR/Reklam-industri och dess påverkan. Vi kan lära oss att tolka reaktioner på människor i vår omgivning och även se hur vi själva agerat i vissa situationer.

Jag vet att några av er läsare kommer att avfärda det hela som “nonsens”, “konspirationer”, “överdrivet”. Men jag uppmanar dig att ge det en chans. Det finns otroligt mycket nyttig information om psykologi, mekanismen bakom våra pengar, bakomliggande orsaker till våra stora krig m.m. Ett rejält uppvaknande utlovas.

Se hela serien. Lyssna till vad Chris och vad han har att säga. Fundera på om det resonerar med dig. Om inte så kan du avfärda det, men du har funderat på det och visat på ett öppet sinne.

One thought on “Sons Of Liberty Academy – Vakna Upp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *