Gyllene Kors I Guld Signalerar Styrka & Silver Är Snart Där!

Ett Gyllene kors, golden cross, i guldet (USD) signalerar kraftig uppgång inom en snar framtid. Alltså, guldets 50 dagars glidande medelvärde har passerat 200 dagars glidande medelvärde och båda pekar uppåt. Detta hände guld senast i februari 2009 och priset steg sedan med 109% över två år! Vi kan troligen räkna med samma ökning nu om vi fortsätter att trycka pengar som om det inte fanns en morgondag… eller vänta… det kanske inte gör det?

Silver ligger inte långt efter och väntas också bilda ett gyllene kors snart! Senast detta hände silver steg det med 274% inom två år.

via: goldcore.com/goldcore_blog/golden-cross-gold-and-silver-signals-further-gains

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *