Bulls vs. Bears – Snart Uppe I 30% & Signalerar Nedåt Framöver

Via King World News och John Gray kommer en artikel som visar på var opinionen ligger i marknaden nu. 29,7% fler av tillfrågade rådgivare är bullish, dvs positivt inställda, till marknaden framöver. Siffran som Gray använder för att signalera fara och eventuellt en nedgång är 30%, alltså är vi precis på gränsen nu.

Marknaden kan mätas på flera sätt och det finns otroligt många indikatorer som kan användas för att försöka förutspå kommande trender. Inget är dock 100%, men många verktyg och indikatorer är väldigt tillförlitliga. Läs på lite och skapa dig en egen uppfattning.

kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2012/9/20_Here_Is_the_Key_To_The_Global_Markets_Right_Now.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *