Soros Säljer Aktier & Går In Starkt I Guld

Det pratas mycket om metallerna i alternativmedia och bloggsfären. Åsikterna går isär om vart vi är på väg vad gäller priset. Även om en tro på högre priser i min mening regerar.

Det som dock är intressant är att många kända profiler inom finans pratar lågt om guld men deras handlingar talar ett helt annat språk. Många förvaltare säger att 10-15% av klienters kapital finns i guld & silver, men själva säger de att de sitter på över 50% i guld.

Nu går Soros och John Paulson kraftigt in i guld via SPDR Gold Trust. Detta är pappersguld, men jag skulle nog sätta en del pengar på att han har en hel del fysiskt också.

Lyssna inte på vad som sägs. Titta på vad som sker framför våra ögon. Ta egna beslut om vad du skall göra med dina pengar och din framtid.

shtfplan.com/headline-news/report-soros-unloads-all-investments-in-major-financial-stocks-invests-over-100-million-in-gold_08162012

moneymorning.com/2012/08/15/billionaires-load-up-on-gold-major-economic-dangers-ahead/

svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/miljardarer-koper-guld_7429736.svd

theeconomiccollapseblog.com/archives/startling-evidence-that-central-banks-and-wall-street-insiders-are-rapidly-preparing-for-something-big

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *