MÅSTE SES – Orsaken Till Krisen I Världen & Vår Framtid

Detta är en återpost av filmen sedan tidigare, men den tåls att ses igen och igen.

Ett absolut måste att förstå detta samband som Dr. Albert A Bartlett lägger fram i sin föreläsning ovan. Hela vårt samhälle bygger på ständig tillväxt. Vi lever och andas ett enormt pyramidspel. Greppa det och du kommer troligen bli deprimerad över framtiden. Men det finns hopp och det finns mycket du kan göra för att förbereda dig och anpassa dig till kommande omställningar. Bara att ha sett detta och ha funderat lite kring det gör att du redan nu ligger före “stora massan”.

Vi kommer att överleva som art. Vi kommer att hitta nya vägar och ny teknik som gör att vi kan leva vidare. Men det är vägen dit som är farlig. Omställningsperioden kommer att bli en farlig och krävande period för mänskligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *