Going To Get Slaughtered – Mike Maloney

If you know how the world financial system works, you know the game that you are playing. and if you don’t know the game and the rules that we’re playing by you are going to get slaughtered.

– Mike Maloney

2 thoughts on “Going To Get Slaughtered – Mike Maloney

  1. Petter Post author

   I min mening så vänder han sig till alla då hans företag/teori bygger på en världsomspännande currency collapse med start i dollarn som kommer att påverka alla på något sätt. Antingen förlorar du pengar, eller så blir det svårt att få tag på de saker du i dag tar för givet samt att det lilla kapital du har troligen också påverkas.
   Så klart om du har stora tillgångar på marknaden när detta sker eller på fel plats så kommer du att förlora mer. (om det nu finns grader av “slaughtered”, men ordvalet där är nog mer för effektens skull) 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *