The Greatest Threat Not Spoken Of – Gregory Mannarino

Framtiden ser allt annat än ljus ut. Hur illa det nu än blir så står vi utan tvekan inför en gigantisk omställning. Magnituden av denna kollaps är uppe för diskussion. Här har vi en uppfattning om det hela. I min mening är det dock lite allvarligare än, som min kompis uttryckte det: “Man får helt enkelt hoppa över att köpa den där nya fina bilen, men annars är det ju bara att anpassa sig”. Ja, anpassa sig får man nog minst sagt göra. Problemet som många missar är omställningsperioden. När det gamla systemet dör och ett nytt system etableras är en tid med potential för totalt kaos i samhället. Vi kommer att överleva, utvecklas och frodas som art. MEN, omställningen är inte att tas för lättvindigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *