Galt It – Ann Barnhardt Stänger Sin Verksamhet

Ann Barnhadt har jobbat länge med handel på futures-marknaden med råvaror m.m. Hon har nyligen i ett publikt brev beskrivit orsakerna till att hon nu stänger ner verksamheten. Orsakerna är bland annat att efter MF Global och andra händelser känner hon nu att ingen marknad är säker. Alla är utsatta för risk och hon kan inte sitta och förvalta pengar i denna miljö. Det är ett stort systemiskt fel, inte ett enskilt fel relaterat till en enskild byrå. Det är som att “spela rysk roulette” på marknaderna i dag.

“I could no longer tell my clients that their monies and positions were safe in the futures and options markets – because they are not,”

Läs mer här:
theblaze.com/stories/going-galt-hedge-broker-shuts-down-firm-with-chilling-letter-about-the-market/

Eget alster om att “Galt It”

peakswe.se/2012/05/just-galt-it/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *