Vem Äger Stormedia & Vad Är Deras Mål?

På Zero Hedge publicerades i dag en artikel som tar upp det faktum att stormedia, speciellt i USA, ägs och kontrolleras av en liten klick människor och företag. Vad är deras plan för världsekonomin? Som artikeln beskriver har det börjat lobbas för ett kontantlöst samhälle. Allt skall vara digitalt. Hur låter det i denna tid nu när allt står på otroligt skakig grund? Artikeln trycker även på att du bör köpa guld & silver för att skydda dig mot oroligheter i världen.

Artikeln tar även upp det faktum att eliten har sedan länge sökt att kontrollera massmedia för att därigenom kontrollera samhället och opinionen. Tycka vad man vill om konspirationer och liknande, men det finns mycket skrivet om just detta. Min ståndpunkt är att sanningen ofta är värre än vad vi kanske anar och kan fantisera om.

Viktigt att hela tiden ifrågasätta allt du ser och hör. Även här så klart då jag förmedlar mina egna tankar och synpunkter.

The Criminal Banking Cartel’s End Game: A 100% Digital Monetary System
“In March, 1915, the J.P. Morgan interests, the steel, shipbuilding, and powder interests, and their subsidiary organizations, got together 12 men high up in the newspaper world and employed them to select the most influential newspapers in the United States and sufficient number of them to control generally the policy of the daily press of the United
States. These 12 men worked the problem out by selecting 170 newspapers, and then began, by an elimination process, to retain only those necessary for the purpose of controlling the general policy of the daily press throughout the country. They found it was only necessary to purchase the control of 25 of the greatest newspapers. The 25 papers were agreed upon; emissaries were sent to purchase the policy, national and international, of these papers; an agreement was reached; the policy of the papers was bought, to be paid for by the month; an editor was furnished for each paper to properly supervise and edit information regarding the questions of preparedness, militarism, financial policies, and other things of national and international nature considered vital to the interest of the purchasers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *