Länkar And… Wait For It…!

Ben Bernanke talade inför kongressen i USA i dag. Inga direkta svar. Han håller fingret på avtryckaren för mer lättnader, men väntar på att någon annan, ECB?, skall ta första steget med räntesänkning eller lättnader. Eller att en kris inträffar som får lättnaderna att drunkna i “någon annans problem” och maskera snyggt att de egentligen behövs mer på hemmaplan.

Kommentar från Jim Sinclair:
My Dear Extended Family,
My final post for today is:

QE to infinity here and in Euroland is as sure as death and taxes. Denials are also as sure as death and taxes before it occurs.

There is no other possibility. Who could be so stupid as to think it would be announced today?

Regards,
Jim
In The news today

Guld & Silver ner, troligen inte som reaktion på mötet. I går var troligen en short squeeze som i dag hamrades tillbaka av kartellen. Manipulationen härskar. Dave1bs har dock postat en lite uppdatering om vad som kan hända med Silver, att vi står inför ett större rally. Ja, de kan inte manipulera marknaden fullt ut och hela tiden. Ny köpsignal i Silver, utbrott mot 70$/oz nära?

Turd Fergusson på TF Metals Report kastar in en liten handduk och skall sluta med dagliga uppdateringar med charts. Han är fed up med all manipulation i metallerna. Han kommer att ägna sig mer åt prepping, stacking och att skriva om dess saker. Change You Can Believe In.

Värt att lyssna på i dag är FSN som i dag har Bert Dohmen som gäst. Han ser en topp i marknaderna och rekommenderar att ligga kort. Ser inte hyperinflation som en realitet förräns om några år när “lite” mer pengar har tryckts. Personligen gillar jag Bert och hans calls, han har haft rätt hittills. Men glöm inte att marknaderna är sköra och det kan svänga snabbt som en grisblink. Väg dina investeringar noga. FSN – Markets Have topped for the year, China headed for trouble.

Känner du att du inte är förberedd nog inför kommande oroligheter så har precis LDS Preparedness Manual släppts i 2012 års utgåva. Bara att ladda hem och njuta av 500 sidor prepping! LDS Prepping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *