Inte En Konspiration?

Tack till dave1bs som postade denna film i sitt senaste inlägg. Har sett den förut och jag försöker verkligen förmedla budskapet om att världen inte är som vi tror. Det pågår skit bakom kulisserna överallt.

Så, eftersom världen ändå kommer att förändras på ett eller annat sätt så anser jag att du MÅSTE läsa på om denna kommande omställning och världen i dag. Förbered dig om än bara med kunskap. Sätt dig in i problemet, du behöver inte lägga om hela ditt liv bara för att du får ny kunskap. Men “when the shit hits the fan” så är du bredd, även om du bara har läst på lite så har du lättare att ta till dig information varefter den kommer och du kommer att ha lättare att anpassa dig till de nya förutsättningarna!

dave1bs.wordpress.com/2012/06/16/24-biljoner-kr-hur-kan-storbankerna-skapa-sa-mycket-pengar/