Liberty Blitz Krieg

Michael Krieger har nyligen gjort en intervju med Dan från futuremoneytrends.com. Ämnen som behandlas är frihet, dagens samhälle, uppvaknande, guld & silver, gruvbolag & guld juniorer. Mycket intressant i denna korta intervju. Michael har själv tidigare jobbat för Wall Street, men efter att han vaknade upp och såg hur sjukt och korrupt systemet är så lämnade han sitt gamla liv och jobbar nu bland annat med att sprida budskapet om dagens samhället. Han pratar om den kommande kollapsen och om vad du skall tänka på när du söker utbildning eller jobb. Svaret är att gå tillbaka till grunderna. Tillverkning, produktion och eventuellt tjänster som kommer att behövas i en framtida värd som inte har en sådan otroligt övergödd finansindustri/sektor. Industrialism 2.0 kanske?

I bloggen, Liberty Blitz Krieg, publicerar han dagliga kommentarer, länkar och annat intressant rörande allt detta ovan.

Tack till marketsbyscoris.com som gjorde mig uppmärksam på intervjun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *