JP Morgan & Världens Undergång

Här är en round table om den kommande kollapsen i ljuset av JP Morgans senaste förluster. Det är ett väldigt skört system. De pratar också om hur viktigt det är att förbereda sig. Även om detta är och kommer att bli värre i USA så kommer det att påverka oss alla över hela jorden. En hyperinflation och kollaps av det finansiella systemet kommer att beröra varje människa på jorden på ett eller annat sätt. Det är situationen vi har satt oss i genom kreditexpansion och globalisering. JIT-samhället är sårbart. Satsa inte din framtid på att vara JIT, se till att ha en tidsbuffert. Agera nu när allt ännu fungerar som det ska!

Nyheter ute i media om JP Morgan
zerohedge.com/news/jpm-crashing-after-it-convenes-emergency-call-advise-significant-mark-market-losses
marketsbyscoris.com/2012/05/jpm-gor-storforlust-pa-kreditportfolj.html
petermadison.blogspot.se/2012/05/pa-pyramidens-topp.html
rymdiz.blogspot.se/2012/05/jp-morgan-forlorar-narmare-21-miljarder.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *