Att Leva Väl – Zenhabits

Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet.

– Stig Johansson

Att njuta av livet, varje dag, är viktigt. Det kan dock bli problem att njuta om du fokuserar för mycket på framtiden och oroar dig för vad som kommer. Det kan också bli svårt att njuta av livet om du ignorerar framtiden och blir offer för vad som kommer. Att hitta en balans, en gyllene medelväg är nog svaret på frågan. Att finna en glädje i att förbereda sig och se utmaningen i den kommande förändringen i stället för att falla offer för paralyserande ältande och oro.

Leo Babauta från Zenhabits har skrivit en bra post om just detta: “How to live well”. Att vara nöjd med det du har oavsett hur mycket det nu är. Se till de små sakerna i livet. Var närvarande. Det är viktig att stanna upp och reflektera! Njut!

Posten: zenhabits.net/live/

Begin at once to live, and count each separate day as a separate life.

– Seneca

One thought on “Att Leva Väl – Zenhabits

  1. Pingback: Man måste ju leva också – Bodis | Peak SWE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *