Kommande Kriget med Iran

Iran ligger mitt i siktet för USA. USA sitter i en knipa med sinande olja, ökande skulder och ett militärt industriellt komplex som kräver krig och död. De vet att en kris är antågande och ett krig skulle kunna vara en utväg för att vända fokus åt annat håll än de monetära problemen. Krig är också väldigt bra för företag som håvar hem otroliga vinster samtidigt som statsskulden skjuter i höjden.

Senaste inlägget i Aftonbladet, Al-Jazeera, ABC och fler källor är att Iran skall kopiera ett amerikanskt spionplan som enligt källor ska ha kraschat i landet i december. USA kan ha tappat ett plan absolut, men att Iran med så kort varsel bara kan kopiera ett sådant plan är inte så troligt. Dock vill USA / stor-media hänga ut Iran i media. Skapa opinion. Förvrida bilden. Bädda för ett kommande krig.

Läs på lite om false flags, speciellt denna artikel av Chris Duane: The three coming false flags. Andra kända false flags: Gulf of Tonking, Vietnamkriget, USS Liberty, USS Maine och Reichtag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *